Van Pelt Boom- & Rozenkwekerijen
Putte - Homepage

Verkoop aan particulieren, groothandel, tuinaanleg & openbare besturen; catalogus op aanvraag

Lierbaan 194A
2580 Putte

015 75 52 09
015 75 35 91
     

Over Van Pelt boom- & rozenkwekerijen

Rozen- en bomenkwekerij Van Pelt in Putte is een speciaalzaak waar zowel particuliere als professionele kopers welkom zijn. 

Onze voornaamste troeven zijn kwaliteitsproducten, een ruim aanbod en een snelle service. Als bomenkwekerij en rozenkwekerij zijn we er trots op dat we u meer dan 225 soorten rozen kunnen aanbieden en dan hebben we nog niet gesproken over ons assortiment bomen: halfstam, hoogstam, solitaire bomen, leivormen, vormbomen en vele fruitbomen. De keuze is enorm! Bekijk zeker onze online catalogus waar u al onze rozen, bomen, grassen, struiken, coniferen en klimplanten kunt terugvinden en aankopen!

Bent u op zoek naar een betrouwbare rozenkweker of wilt u uit ons ruim aanbod bomen dat éne prachtige bolvormige boompje kopen? Breng dan een bezoek aan onze bomenkwekerij!

Wij zijn aangesloten bij MPS (Milieu Plan Sierteelt), wat zich vertaalt in het engagement om op een milieuvriendelijke manier bomen en rozen te kweken.

Bij het aanklikken van onze website zult u versteld staan van het aanbod planten dat wij als rozen- en bomenkwekerij kunnen aanbieden. Aarzel niet om ons te bellen of te mailen als u bijkomende info wenst.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

vanaf 15/9 tot en met 15/5 : zaterdag open van 8 u tot 12 u (en niet tot 12.30 u)

  • Bancontact

Map

 Bereken route